bodybck
home   over unimat   contact

Rubbervloeren


Uniroll, De ideale vloer voor fitness, evenementen en winkels

Dankzij de gemakkelijke installatie, het niet reflecterende oppervlak, de kwaliteitsuitstraling en de extreme duurzaamheid is Unirollhet ideale vloermateriaal voor stands op handelsbeurzen en andere expositieruimtes. Tevens heeft de vloer een hoge materiaaldichtheid vergeleken met vergelijkbare vloermaterialen van andere fabrikanten. Hierdoor is de vloer zeer stevig en duurzaam.

Uniroll heeft hoge anti-slipeigenschappen en absobeert tegelijkertijd de inslag van vallende voorwerpen zonder schade op te lopen. Uniroll heeft geen problemen met de belasting van fitnessapparatuur op de vloer en voorkomt dat deze wegglijdt.

Handelsbeurzen, tentoonstellingen, verkoopvloeren
Zware tentoongestelde stukken en structuren blijven stabiel en stevig staan op Uniroll, zware rollende belasting heeft immers geen invloed op het materiaal

Detailhandel, dienstverlening aan klanten
Uniroll xtreme is het ideale vloermateriaal voor de detailhandel. Het is het Uniroll product met de hoogste kwaliteit. Dankzij de zijdematcoating is de vloer eenvoudig schoon te maken en biedt deze goed weerstand aan vlekken.


Materiaal & kwaliteit
- Antislip (EN 13893 >0,3μ)
- hoge inslagweerstand
- absorberend vermogen
- duurzaam
- brandwerend (EN 13501-1)

Normen & keuring
- CE-gecertificeerd